Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Hur ser er plan ut?

(2021-10-19 14:03)
Nu när de flesta restriktionerna har släppts kan verksamheten dra i gång igen. Är din förening redo? Genom lärgrupper kan din förening lägga upp en plan för hur ni på bästa sätt får fart på verksamheten igen.
 
Idag den 15 oktober öppnar ansökan för kompensationsstöd för perioden 1 maj till 28 september. Ansökan är öppen till 26 oktober.
 
Sista chansen att anmäla sig till biljardhelgen den 12-14 november i Uppsala. En helg där vi tillsammans diskuterar framtid, delar erfarenheter med varandra, osv.
 
Igår försvann många av de restriktioner som har påverkat idrotten. Äntligen! Nu kan vi spela biljard nästan som vanligt igen. Vi befinner oss dock fortfarande i en pandemi så vi måste fortsatt vara ansvarsfulla.
 
Pandemin är inte över. Vi måste fortsätta vara ansvarsfulla, hålla avstånd och hålla oss hemma om vi har symptom. Men igår, den 29 september, gick Sverige över till steg 4 och en rad restriktioner som påverkar idrotten försvann - äntligen. 
 
RF har meddelat att IdrottOnline som hemsida försvinner från och med 2023. Föreningar som använder hemsidefunktionen behöver därför titta på andra alternativ.
 
I oktober är det äntligen dags för EM i snooker igen. Sverige skickar en rekordstor trupp med deltagare i nästan alla klasser.
 

Återstartsstöd corona

(2021-09-15 11:29)
Svenska Biljardförbundet har fått medel från Riksidrottsförbundet för att återrekrytera och nyrekrytera biljardspelare. Nu erbjuds alla föreningar anslutna till SBF möjlighet att ansöka om ett återstartsstöd.
 
I helgen arrangeras tävlingar i pool, snooker och carambole runtom i hela landet, och det är verkligen skönt att vara igång igen!
 

Projekt spelabiljard.nu

(2021-09-08 11:03)
Under sommaren beviljades SBF projektstöd från RF för ett projekt vi kallar spelabiljard.nu. Inom ramen för projektet kommer vi ta fram en hemsida med instruktionsfilmer.
 
Idag inleds VM i pyramid och i år har vi en svensk deltagare på plats - Aleh Baykou.
 
 
Den 12-14 november är det dags för Svenska Biljardförbundets föreningskonferens. Årets tema är Engagemang för utveckling.
 
Som många av er vet så antog Svenska Biljardförbundets medlemmar en värdegrund i höstas anpassad till just vår idrott. Det här är en resa som många förbund har gjort, vissa för många år sen och andra mer nyligen.
 

Årsmötestider

(2021-08-11 10:23)
För föreningar med brutet räkenskapsår och för de föreningar som sköt upp sitt årsmöte i våras är det nu dags att genomföra årsmöte. Årsmöte måste genomföras varje år.
 

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: UppsalaBS@gmail.com

Se all info