Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SBF avser att fortsätta anordna tävlingar om så är möjligt men de skärpta råden för regioner som Folkhälsomyndigheten kan utfärda kommer att påverka vår tävlingsverksamhet.
 
Välkommen till förbundsstämman den 14 november! Biljardförbundets högsta beslutande organ är förbundsstämman som genomförs vartannat år. Utifrån årets förutsättningar med Covid-19 kommer förbundsstämman att genomföras digitalt.
 
Från och med den 15 oktober kan föreningar ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronapandemin för andra halvåret 2020.
 
Förlängd nomineringstid till Biljardgalan 2020 - visa din uppskattning för svensk biljards föreningar, ledare och eldsjälar!
 
Under oktober och november har föreningar med verksamhet för äldre (65+) möjlighet att söka bidrag från RF!
 
Inför förbundsstämman kommer SBF att arrangera två stycken digitala informationsträffar, den 15 oktober och den 22 oktober.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020.
 
Flera eldsjälar inom biljarden jobbar just nu hårt för att vi ska nå målen 50 föreningar och 3000 medlemmar innan årsskiftet.
 
Folkhälsomyndigheten påminner idrottsrörelsen att fortsätta följa allmänna råd och rekommendationer för att undvika smittspridning. Riksidrottsförbundet uppmanar idrottsförbund, föreningar, aktiva och ledare att fortsätta ta ansvar under pandemin.
 
Planeringen inför förbundsstämman den 14 november pågår för fullt och vi behöver därför veta hur er förening ställer sig till att delta i mötet, antingen fysiskt eller digitalt.
 
För första gången i Biljardförbundets historia kommer förbundsstyrelsen att bestå av lika många kvinnliga som manliga ledamöter. Till valberedningen söker vi fortfarande minst en kvinnlig representant.
 
SBF har under våren gjort en kartläggning om idrott för äldre inom biljard och har då bl.a. intervjuat flera personer som är 65+ och som spelar biljard idag. En av dem är Gudrun, 81 år från Lund, som började spela biljard för bara några år sen.
 
 
Passa på att gå en digital utbildning i september! Vi tipsar om några intressanta och relevanta ämnen just nu.
 

Rapport Ungdoms-SM

(2020-09-09 12:17)
Den 8 augusti var det äntligen dags att genomföra finalspelet av årets Ungdoms-SM i pool. En härlig dag med fint biljardspel.
 

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: UppsalaBS@gmail.com

Se all info