Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under hösten ska vi inleda ett arbete kring tävlingsformer för barn respektive ungdomar. Vi letar nu efter personer som vill vara med i det arbetet.
 
SBF fortsätter satsa på att få in fler tjejer, kvinnor, tanter – ja, alla som identifierar sig som kvinnor – till biljarden.
 
Just nu letar vi efter personer till två olika arbetsgrupper och till ett av utskotten. Vill du hjälpa till att utveckla barn- och ungdomsbiljarden, arbeta för att vi blir fler föreningar eller driva elitutvecklingsutskottet?
 
Det finns möjlighet att erhålla stöd för att arrangera prova-på dagar, delta på Idrottens dag eller göra skolbesök till hösten.
 

Om samarbetet med Sparks

(2022-06-14 09:55)
En del i förbundets barn- och ungdomssatsning är samarbetet med Sparks Generation. Här kan ni läsa mer om tidsplanen och vad samarbetet innebär för er som förening.
 
Vi vet att ni arrangerar en massa aktiviteter i era föreningar. Hjälp biljarden genom att synliggöra detta.
 
Traditionsenligt kommer Öppna SM i snooker att spelas under Kristi Himmelfärdshelgen, torsdag till söndag på Snookerhallen i Stockholm, och kan i år även ses gratis på Biljard.TV.
 
Vinnare i Biljardgalan 2021 är nu utsedda. Det blir dock ingen fysisk Biljardgala i år. Här ser du vilka som är nominerade i respektive kategori.
 
Svenska Biljardförbundet och Sparks ska inspirera fler unga att komma in i biljardgemenskapen!
 
 
 
Nästa sändning på Biljard.TV blir nu till helgen, då det spelas Elit i både carambole och pool. Se bägge tävlingarna för endast 49:-.
 
Via återstartsmedlen ges föreningar möjlighet att ansöka om bidrag för resa och boende i samband med SM för juniorer i pool och snooker.
 
Den 24 maj bjuder SBF in till en föreläsning med Jenny Hagman om mental träning och hur du stärker dig mentalt från grunden för att hålla i längden.
 
Nu kör vi igång föreningsprojektet för barn- och ungdomsverksamhet #spelabiljard med en digital uppstartsträff den 9 maj.
 

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: UppsalaBS@gmail.com

Se all info