Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Dags att söka LOK-stöd

(2021-07-05 09:42)
Om ni har haft aktiviteter under perioden 1 januari – 30 juni är det nu dags att söka LOK-stöd.
 

Medlemsenkät

(2021-07-02 13:31)
Vad vet du om föreningskunskap och hur engagerad är du i din biljardförening? Hjälp oss genom att svara på en medlemsenkät. Enkäten är öppen för alla som är medlemmar i en biljardförening.
 
Den 1 juli 2021 försvinner ett antal restriktioner. Men det pågår fortfarande en pandemi och det är viktigt att vi tar vårt ansvar genom att organisera verksamheten så smittsäkert som möjligt och följer de restriktionerna som fortfarande finns.
 
Vid Svenska Parasportförbundets årsmöte den 22 maj valdes Henrik Larsson in parasportens Hall of Fame tack vare sina stora framgångar inom biljardsporten. Henrik är den 26:e medlemmen av Parasportens Hall of Fame.
 
Förbundsstyrelsen har beslutat att nationella tävlingar kan arrangeras igen från den 1 juli utifrån de restriktioner som föreligger.
 
Svenska Biljardförbundet bjuder in till en digital utbildning i kommunikation, med fokus på sociala medier. Utbildningen genomförs av RF-SISU Östergötland men alla biljardföreningar från landet är välkomna att anmäla sig!
 
Igår genomfördes en digital ordförandeträff. Här kommer en kort rapport från kvällen.
 
 

Digital ordförandeträff

(2021-06-07 11:18)
Påminnelse - Sista chansen att anmäla sig till ordförandeträffen den 8 juni.
 

Ny granskning från RF

(2021-06-02 16:18)
UPPDATERAD. SBF har informerats om att samtliga våra föreningar kommer att granskas av RF under sommaren. Det är VIKTIGT att alla föreningar skickar in de handlingar som RF efterfrågar.
 
Under helgen 28-30 maj arrangerades Riksidrottsmötet (RIM), idrottsrörelsens högsta beslutande organ. Närmare 200 ombud var på plats för stämman, som denna gång genomfördes helt digitalt.
 

Tävling tillåtet igen

(2021-06-01 09:34)
Från och med 1 juni har Regeringen och Folkhälsomyndigheten lättat på restriktionerna och det är tillåtet med tävlingar i mindre omfattning för alla åldersgrupper.
 
Under helgen 28-30 maj arrangerades Riksidrottsmötet, idrottsrörelsens högsta beslutande organ. Många stora frågor fanns på agendan, och flera av dem signalerade en ny inriktning för svensk idrott – mer självstyrning, mindre myndighetstänk.
 
Folkhälsomyndigheten ger klartecken för läger och mindre cuper för barn och unga från den 1 juni. Myndigheten poängterar att lägerverksamhet kan främja ungas fysiska och psykiska hälsa.
 
Vi har pratat med Stockholms Biljardsällskap om deras juniorträningar. De delar med sig av sina erfarenheter och hälsar att det är roligt och utvecklande att vara ledare för unga biljardspelare.
 

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: UppsalaBS@gmail.com

Se all info