Hoppa till sidans innehåll

Måndagstävling 29 augusti 2016

31 AUG 2016 10:38
Biljardsäsongen är i rullning och den tredje av säsongens måndagsgurkor är nu färdigspelad.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2016 10:46

Biljardsäsongen är i rullning och den tredje av säsongens måndagsgurkor är nu färdigspelad. Ett hyggligt antal deltagare på 13 deltagare ställde upp. Att jämföra med de två tidigare (9 och 14). Det trots att de flesta troligen ville stanna inne hemma en dag som denna.

Så hur gick det då?

Ja...., har du hört talas om Andreas Hägglundh? Om inte så kan man komma till Interpool och få en lektion i köbolls-kontroll av att se på när han samlar poäng i form av femmor och nior. Mannen i fråga gjorde det igen. Han har haft några riktiga rysare på vägen. En mot den tesh-skickliga Reza i semin förra måndagen och en mot André Ohlsson ikväll. Men det har inte hindrat honom från att ta tre raka måndagsgurkor!

Övriga startfältet har som vanligt bestått av de inbitna biljardfanatikerna, men några nya ansikten har vågat ta sig an gurkan. Däribland Alexander Gronlund och Fredrik Hudner. Den senare tog sig hela vägen till semifinal förra måndagen. Där var Bosse Andersson strået vassare.

Ikväll var Karl-Einar Eriksson i semifinal mot Thomas Ragnarsson och den andra semin var den tidigare nämnda och spännande matchen mellan Andre och Adde. Karl-Einar tog finalplats nummer två och kunde konstatera att: "Idag sänker man ju några bollar iallafall". Han kunde dock inte stå emot tåget Adde i finalen. Går det som på räls Adde?

Ett stort Grattis till Andreas Hägglundh för tredje raka måndagen av mycket bra spel och välförtjänta segrar.
Och grattis till Karl-Einar Eriksson för att ha hittat tillbaka lite i sin stöt.

Vi hoppas på fler nya och fler av desamma kommande måndagar.
Vi hörs.

Skribent: Karl-Einar Eriksson
Epost: Adressen Gömd

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info