Hoppa till sidans innehåll

Måndagsgurkan 24 oktober 2016

28 OKT 2016 16:39
13 pers var med i drabbningen denna måndagskväll. Vi välkomnar Rafael Myntti och är glada att Jesper Mikael Tillberg dök upp igen och hoppas se båda igen tillsammans med de redan etablerat biljard-beroende pundarna.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2016 16:41

Som ni kanske har sett i Karl-Einar Erikssons redovisning av gurkans resultat i facebookgruppen så här långt så finns det så att säga en herre på täppan. Han hade vinst i de två senaste gurkorna innan ikväll och när undertecknad kom dit för att kolla läget var det dags för final.

Mannen i fråga är förstås Andreas Hägglundh som nu äntligen har nått vad klubbledningen anser är minimala handicappet på minus 21 och befann sig i finalen igen! Motståndet i finalen var Alexander Gronlund, som befann sig vid andra änden av spektrumet med plus 11.

Början av finalen bjöd på överraskande misstag från förklarligt trötta kämpar. För Alexanders del gick det i bollar oavsiktligt. Vissa var att be om ursäkt för men vissa var vita. Dock var det just på poäng-bollarna det rullade åt fel håll för honom.

Adde tog flertalet poäng men Alexander fick tag i två femmor några lägg in. Vid det här laget hade dock Adde kommit igång, med bland annat två raka spräng-dukningar och precisa undanläggningar. Adde hade sagt att han inte förväntade sig att vinna matchen vid dess start, men plötsligt stod det 14-13 till honom och en tillräckligt bra safe på ettan blev boll i hand åt honom och fyra bollar senare rullade han i femman för vinst.

Grattis Andreas Hägglundh till vinsten som innebär tredje raka och utgör den åttonde vinsten av 16 anordnade gurkor såhär långt på säsongen, 50%!
Grattis också till Alexander Gronlund som letat sig bort från max-hcp.

Bra lirat alla. Tagga lördag!

Skribent: Karl-Einar Eriksson
Epost: Adressen Gömd

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info