Hoppa till sidans innehåll

Snooker-KM 2011

27 JUL 2011 16:07
Säsongsstart närmar sig med stormsteg och som vanligt startar LBK säsongen med att ha ett Snooker-KM. Alla medlemmar är välkomna att deltaga, och som vanligt avslutas tävlingen med Final och Spectators Cup!
  • Skapad: 27 JUL 2011 16:07

Plats:

Luthagsbiljarden, Sysslomansgatan 25, Uppsala

 

När:

Tävlingen startar den 1:a Augusti och avslutas den 28:e Augusti. Eftersom vi bara har ett bord kommer alltså tävlingen att pågå hela månaden.

 

Hur:

Snooker-KM 2011 kommer att fungera som så att alla deltagare kommer att delas in i grupper för gruppspel. I dessa grupper är det sedan de tävlandes ansvar att kontakta varandra och sedan bestämma när de vill spela sin match. Alla matcher i varje grupp ska vara avslutade Söndag den 21:a Augusti. Den efterföljande veckan, 22:a till 27:e Augusti, kommer slutspel att hållas. Söndag den 28:e Augusti kl 12.00 spelas finalen. Matcherna i Snooker-KM behöver inte betalas utan ingår i tävlingsavgiften.

OBS. Det är alltså upp till var och en som deltar att boka matcher med varandra och se till att de spelas.

 

Matchform:

Varje match i gruppspelet kommer att spelas som bäst av 3 frames. I semifinal bäst av 5 frames och i finalen är det bäst av 7. Regler finns att tillgå på plats om någon oklarhet uppkommer. När matchen är avslutad, glöm inte att skriva upp resultatet på gruppspels-pappret.

 

Anmälning och avgifter:

Deltagande i tävlingen kostar 150 kr. Dessa pengar betalas senast den 1:a Augusti. Har man inte betalat kommer man inte att få deltaga i tävlingen. Man måste även vara medlem i Luthagens BK för att få deltaga. Ny medlemsperiod startade den 1:a Juli, så missa inte denna avgift. Anmälan sker via:

Mail: This is a mailto link 

Telefon: 018-504150

Anmälningslistan vid kassan.

Grupperna kommer att sättas upp på anslagstavlan den 1:a Augusti. När ni anmäler, se till att skriva erat namn och telefonnummer så att de andra i er grupp kan kontakta er och stämma träff för match.

 

LYCKA TILL!

Skribent: Tävlingskommittén

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info