Hoppa till sidans innehåll

SNOOKER-KM 2010

16 JUL 2010 12:47
Luthagens BK annonserar stolt SNOOKER-KM 2010!
  • Skapad: 16 JUL 2010 12:47

När:

Tävlingen startar den 1:a Augusti och avslutas den 29:a Augusti. Eftersom vi bara har ett bord kommer alltså tävlingen att pågå hela månaden.

Hur:

Snooker-KM 2010 kommer att fungera som så att alla deltagare kommer att delas in i grupper för gruppspel. I dessa grupper är det sedan de tävlandes ansvar att kontakta varandra och sedan bestämma när de vill spela sin match. Alla matcher i varje grupp ska vara avslutade Söndag den 22:a Augusti. Den efterföljande veckan, 23:e till 28:e Augusti, kommer slutspel att hållas. Söndag den 29:e Augusti kl 12.00 spelas finalen. Matcherna i Snooker-KM behöver inte betalas utan ingår i tävlingsavgiften. OBS. Det är alltså upp till var och en som deltar att boka matcher med varandra och se till att de spelas.

Matchform:

Varje match i gruppspelet kommer att spelas som bäst av 3 frames. I semifinal bäst av 5 frames och i finalen är det bäst av 7. Regler finns att tillgå på plats om någon oklarhet uppkommer. När matchen är avslutad, glöm inte att skriva upp resultatet på gruppspels-pappret.

Anmälning och avgifter:

Deltagande i tävlingen kostar 50 kr. Dessa pengar ska betalas senast den 1:a Augusti. Har man inte betalat kommer man inte att få deltaga i tävlingen. Man måste även vara medlem i Luthagens BK för att få deltaga. Ny medlemsperiod startade den 1:a Juli, så missa inte denna avgift. Anmälan sker via:

Mail: This is a mailto link

Telefon: 018-504150

Anmälningslistan vid kassan.

Grupperna kommer att sättas upp på anslagstavlan den 1:a Augusti. När ni anmäler, se till att skriva erat namn och telefonnummer så att de andra i er grupp kan kontakta er och stämma träff för match.

Lycka Till!

/Tävlingskommittén

Skribent: Daniel Karlsson

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info