Hoppa till sidans innehåll

KM 10-ball och 8-ball

18 MAR 2013 21:26
Två klubbmästerskap spelades under helgen på Luthagsbiljarden i Uppsala. En del pristagare var månne otippade på förhand..
  • Skapad: 18 MAR 2013 21:26

Klubbmästerskapet i 10-ball vanns av Andreas Hägglundh som i finalen ställdes mot André Ejdetorp. På tredje plats fick vi se Thomas Ragnarsson och Fredrik Persson.

 

I 8-ball spelade André Ejdetorp åter i finalen men fick se sig besegrad av Fredrik Persson. Treor i detta mästerskap blev Thomas Ragnarsson och Jussi Rautio.

 

En ny modell där vinnaren fick plocka fritt från ett prisbord för att sedan låta resten av priserna lottas ut bland de tappra själar som stännat för att se finalen gjorde att en rafflande rättvis orättvisa fick avgöra övriga pristagare. Prisbordet var generöst kryddat av vår sponsor Haag Cues, tack för det!

 

Förutom medaljörerna bör far och son Neu nämnas särskilt. Fredrik har under sin korta karriär gjort en rejäl klassresa och spelade flera jämna matcher med en fin skalp i bältet efter tävlingen. Även pappa Henrik gjorde en fin insats i 10-ball-tävlingen.

 

Vinnaren i 8-ball står och flinar..

Fredrik Persson knep titeln i 8-ball

 

Familjen Neu

Fredrik Neu sitter säkert i pappa Henriks knä.

 

Adde o Andre

Finalisterna i 10-ball André Ejdetorp och vinnaren Andreas Hägglundh

Skribent: Fredrik Persson

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info