Hoppa till sidans innehåll

KM i Snooker

17 MAR 2016 19:40
Den 6:e April ska kvalet till VM i Snooker dra igång. Då passar man på att ha klubbmästerskap i snooker i Uppsala Biljardsällskap.
  • Skapad: 17 MAR 2016 19:40

Uppsala Biljardsällskap bjuder nu in alla medlemmar till årets första klubbmästerskap. Det är gentlemanna-sporten snooker som ska spelas på s25, som sysslomansgatan 25 och gamla luthagsbiljarden numera heter. Dresscode är lågskor och skjorta. Spelformatet blir, som förra gången, gruppspel (bäst av fem frames), slutspel (bäst av sju frames) och sedan Final (bäst av nio). Under gruppspelat kommer tävlingsledningen ställa upp som domare vid möjlighet, annars får man köra på utan. Från och med kvartsfinal kommer det finnas en domare. Anmälan görs i kassan på avsett formulär senast måndagen den 4:e April. Kostnaden kommer ligga på 250kr per person.  

 

Onsdagen den 6:e April drar vi igång första matchen. Den och alla andra matcher fram till semifinalerna har inga på förhand utsatta tider utan bestäms mellan spelarna och bokas in allt eftersom mellan 6:e och 21:e April. Passade nog så sätter proffsen igång samtidigt så lite inspiration i bakgrunden är ett givet. Den 23:e April spelar vi de två semifinalerna med första start kl 11:00. Sedan tar vi, spelare och eventuell publik, en gemensam lunch på lutisköket runt hörnet. Sedan kommer vi tillbaka och startar Finalen vid 7-tiden.

 

Väl mött av den snooker-besatta; Anders Cz

Skribent: Anders Czarnecki

 

Hz-bygg

 

Postadress:
Uppsala BS - Biljard
Simon Möllevinge, Storgatan 1 Lgh 1208
75331 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info